КАТАЛОЗИ

Mr.BRICOLAGE

Mr.BRICOLAGE

Преостануват уште 30 дена

МА

повеќе

понеделник, 01 септември 2014 - среда, 01 октомври 2014


Mr.BRICOLAGE

Mr.BRICOLAGE

Преостануват уште 2 дена

МА

повеќе

вторник, 05 август 2014 - среда, 03 септември 2014Mc Bricolage

 

Mr.Bricolage

Адреса:
ул. Перо Наков 106, 1000 Скопје (во близина на Универзитетот ФОН)
Контакт:
Тел.: +389 2 3217 980; Факс: +389 2 3217 981
Е-маил:
info@mr-bricolage.mk
Работно време:
Понеделник - Сабота: од 08:30 до 21:00 часот, Недела: од 09:00 до 19:00 часот

Можност за плаќање со електронски картички:

        
ПребарувањеЕ-ИНФОРМАТОР

Бидете во тек со најновите промоции и вести од www.e-katalog.mk