КАТАЛОЗИ

PRIMA mebelПрима мебел

Од 21.03 до 31.03 искористете го единствениот саемски попуст!!!

На целиот асортиман за сите видови на плаќања


АДМИНИСТРАЦИЈА
Т: 00389 2 2600 245/246
Ф: 00389 2 2600 246
Е-mail: info@prima-mebel.mk

САЛОН
Т: 00389 2 2600 245
Ф: 00389 2 2600 246
E-mail: info@prima-mebel.mk

РЕКЛАМАЦИИ
reklamacii@prima-mebel.mk

ОПРЕМУВАЊЕ НА ТУРИСТИЧКИ И ДЕЛОВНИ ОБЈЕКТИ И ГОЛЕМОПРОДАЖБА
Т: 00385 1 2499 982
Ф: 00385 1 2499 981
E-mail: prima-projekti@prima-namjestaj.hr

Прима Мебел - Охрид

Адреса:
Железничка бб
Контакт:
Т/Ф: (046) 209 939
Е-маил:

Работно време:

Прима Мебел - Скопје

Адреса:
Качанички пат, бб
Контакт:
тел: 02/ 2600-245 ; факс: 02/ 2600-246
Е-маил:

Работно време:

Прима Мебел - Куманово

Адреса:
ЈНА, бр.30 (во кругот на старата фабрика ЧИК)
Контакт:
тел: 031/ 417-222
Е-маил:

Работно време:

Прима Мебел - Прилеп

Адреса:
Сотка Ѓорѓиоски, бб (сутерен во катна гаража)
Контакт:
тел: 048/ 411-040
Е-маил:

Работно време:

Може да се користат сите видови на картички.
ПребарувањеЕ-ИНФОРМАТОР

Бидете во тек со најновите промоции и вести од www.e-katalog.mk